19. marraskuuta 2013

Ostoksilla

 Viime lauantaina päätin polkaista pyörällä Kotkansaarelle tarkoituksena ihan vaan käväistä käsityöliikkeessä ja kangaskaupassa, mutta matkalla kangaskauppaan eksyi pikaisesti Fidan lähetystorille, jossa oli poikkeuksellisesti kaikki puoleen hintaa. Noh, olin jo edeltävänä viikonloppuna ihastellut vanhaa Singerin ompelukonetta ja soitin sitten vielä äitille tarkistuspuhelun, että selvittäisi vähän netistä millaisesta koneesta on kyse.
 
Lopputuloksena tämä kolmekymmenluvun kaunokainen sitten liittyi tavaranpaljouteeni viidellä toista eurolla =} Tuli sitten tosin laitettua vastapainoisesti vähän vanhoja tavaroita pois.

Tuossa vierellä on vielä kuva eilisillan uurastuksestani... tai oikeastaan sen sivutuotteesta. Saimme koulusta tehtäväksi referoida 11 sivua tiivistä ja kaksipuolista tekstiä kahteen sivuun. Tekstissä oli 36 kappaletta ja käytin Wordillä pienintä fonttia ja suurimpia sivunreunoja. Oliha siinä ihan mukavat 9tuntia ja ihanaa koulussa kuunnella kuinka joku teki sen puolessa tunnissa V.V ah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti