20. tammikuuta 2013

Lollipop pusero 2.

Sainkin resorit melko nopeasti =}
Paita tuli valmiiksi tänään aamulla noin klo 1.30 ja myöhemmin aamulla sitten herättyäni otin kuvat, mutten ehtinyt laittaa niitä vielä koneelle.

Valmista tuli

Paidan ideaa selitinkin jo viime merkinnässäni ja siellä on myös musiikkivideo, josta inspiroiduin.

Teksti ja susi on tehty kangastussilla, niin että aluksi hahmottelin lyijykynällä ja sitten aloin tussaamaan. Tekstissä meinasi käydä huonosti, kun sininen tussini päätti loppua kesken kaiken, mutta onnistuin sitten kuitenkin puristamaan tussin viimeisetkin rippeet.

Suunnittelin aluksi, että "Lollipop"-teksti olisi sijainnut paidan etumuksessa, mutta silloin teksti olisi ollut hiukka liian silmille hyppäävä. Hetken tuumittuani ja sommiteltuani päätin, että teksti on ehkä parhaan näköinen paidan ala-reunassa. 

Ajattelin, että koska paita on jo itsessään melko erikoinen (tällä vuosikymmenellä) ei koristusten paikkoja kannata käyttää turhaan tehokeinoina.

Resorit ostaessani mietin pitäisikö hommata tumman vai vaalean sinistä. Päädyin kuitenkin tähän "vauvan vaate"-vaalean siniseen, sillä voimakas sininen olisi taas ollut turhan silmille pomppaava, kun malli nyt muutenkin on niin mukavasti erikoinen  ^.^



Puseron malli
Jos minun pitäisi kuvailla puseron mallia muutamalla sanalla, sanoisin sen olevan raglan-lepakkohiha-pehmo-teltta. Vaikka käytin raglanhihoja niistä tuli niin leveät, että jos ne eivät ole vielä lepakkohihat niin ainakin läheltä käyttää. Hihan malli näkyy parhaiten viimeisestä kuvasta. Paita on väritykseltään hyvin pehmeä ja on sitä myös materiaaliltaan. Kangas on aivan ihanan pehmeää ja sisäpuolella oleva pehmeä... mikä se nyt on kun ei tule mieleen, jokin nukka-, pumpuli- tai lankakerros. Pahus kun hukkui sana aivan totaalisesti. No, kuitenkin pehmeä kerros XD.
Pusero on myös hyvin leveä malli ja sana teltta kuvaa siis aika hyvin, sillä kun puseron laittaa päälle, on hetken sellainen olo, että uppoaa sen syövereihin, johonkin pehmeään ja mukavaan paikkaan. Elikkä tässä puserossa on suuri nukahtamisvaara =,D
 
 
 
Selässä kurkkii Mikan Lollipop videon susi. Mukava yksityiskohta, joka onnistui yllättävän hyvin =) Lähempää kuvaa näkyy aiemmasta päivityksestä.



Pidän puserosta kovasti ja siitä tuleekin takuulla yksi suosikkivaatteistani ^.^

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana paita! Tuun pöllii sen!
    Oikeesti! Saat tehä mullekki tommosen D:
    Toi paidan malli on ihana ja väritys on ylisöpö!
    Ja toi teksti! Niin hieno! Se sopii tonne alareunaan.
    Hurja posetus kuva toi vika mis näyt ite :D

    Älä sit ihmettele jos se häviää ....... >D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl voin tehä sulleki sellase =DDDD Ja se poseeraus johtu siitä, että otin kuvat itselaukaisimella ja mun hiukset oli sähköset XDDDDDDD

      Poista
    2. voitko owo
      Kiitos enjuli Kiitos!
      Ja tiiän ton hiukset sähköiset tunteen -n-

      Poista