16. maaliskuuta 2013

Vakosametti liivi

Vihdoinkin valmista
Vihdoin valmis ja aikaa kuluikin reilulti. Osittain siitä syystä, että tämä tyttö tajusi viimein luopua lasten leluista ja turhista kalusteista. Eli siivosin huoneeni ja tällä kertaa oikeasti!! Ihan siivoamalla siivosin ja kauhee kun tää mun huone onkin iso! Ei tullut huomattua tavaran alta XD
Toinen syy on se, että tein oikeasti kunnollista jälkeä ja harsin joka sauman ennen ompelua ja kuvassa näkyykin se hillitön urakka poistaa ne kaikki harsintalangat. Jännää, että harsinnan jälkeen itse ompelu tuntui hirveän nopealta ja vaivattomalta, verrattuna siihen kun ei harsi.
Tässä se sitten on mallinuken päällä. Siitä tuli ihana ja vaivan arvoinen. Urakka oli pitkä, mutta jälki on mahtavaa, vaikka itse sanonkin =) Pidän työn jäljestä kovasti ja se on ihanan pehmeä päällä.
Koulusta pois ja kouluun
Yhteishaku on päättynyt ja paikat laitettu. Lopullinen fiilis. Inhottaa kun tulokset saa kuulla vasta kesällä, mutta uskon pääseväni johonkin kolmesta vaihtoehdostani =} Kaikkein eniten haluaisin Kouvolan artesaanilinjalle. Toivottavasti hoitelen pääsykokeen kunnialla... jos pääsen siihen =+
Onkin peruskoulusta jotenkin täpötäysi olo, ettei enää yhtään lisää kiitos X)

Solki 

Solkea en omistanut entuudestaan. Enkä oikeastaan ehtinyt edes etsiä sellaista, kun löysin jo tämän kirppiskierroksella. Eli minä en löytänyt sitä vaan se löysi minut =} Olin varma, että jos olisin jättänyt sen ostamatta, en olisi koskaan löytänyt yhtä hyvää.

 

 
 
 
 
 
 Sitten vielä muutama poseeraus uuden vaatekappaleen kanssa. Koitin ottaa taas kuvat itse, mutta en onnistunut ja kutsuin äitin apuun.

Sitä vartenhan äitit on keksitty...


XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti