16. syyskuuta 2013

IHANAA SYKSYÄ KAIKILLE!!

 Taitaa olla pari viikkoa viima päivityksestä, mutta hikipinkoilu on luonteenpiirre ja näin opiskelunalussa blogi vähän kärsii.

Tässä muutamia suunnittelemiani koruja. Materiaalina olen käyttänyt lähinnä paksua rautalankaa ja nappeja, mukana myös korukivi ja nahkaketju.

Koulu on lähtenyt ihanasti rullaamaan ja olen niiiiiin onnellinen ja kiitollinen opiskelupaikasta. Teoriatunneillakaan ei voi kun hymyillä siitä onnesta, kun on niin selkeästi omalla alalla. =} Teemme tällä hetkellä hametta ja aion laittaa sen tänne, kuhan valmistuu. Näyttäisin jo luonnoskuvan, mutta kompromisseja saattaa tulla aika paljolti kangasvalikoiman takia, niin saattaisi olla yhtä tyhjän kanssa ^.^




Ei tässä ole kuitenkaan taukoa käsitöistä ja askarteluista pidetty, vaan kaikelaista näytettävää kyllä olisi. Yritän tipautella niitä tänne pikkuhiljaa kun kerkeän =D
Tulossa mm. toinen isoäidinneliö-peitto ;}


IHANAA SYKSYÄ KAIKILLE!!


1 kommentti:

  1. Ah kun seurailen tät sun blogias nii ikävä vaa kasvaa entisestää >: Nii surku ettet oo enää piristämäs meidä päiviä, mut onneks oot nyt siel minkä avul pääset lähemmäks sun unelmias! :) (yhh lukio tuntuu hetkittäin tosiaa tuskalta.. mut voih olisit nähny mun ilmeen sil hetkellä ku koulun seinäl oli mainos kässäkerhosta..... PERUSKOULULAISILLE. Kiitos vaa oli kiva tavata ja hei murs. Eipä vaa ollu meidä aikana pyh)

    Toivottavast nähää pian! ::)

    VastaaPoista