25. lokakuuta 2014

Taru sormusten herrasta- hahmot




Tällä hetkellä minulla on tekeillään lautapeli, joka sioittuu Keski-maahan ja liittyy vahvasti Taru Sormusten Herrasta- elokuviin. Tässä on pelinappuloita, joita olen maalannut peliä varten. Nappuloita peliin tulee yhteensä 20, mutta tässä ensimmäiset jotka olen saanut valmiiksi.

Ensimmäisessä kuvassa Smaug, jolla on siipiensä suojassa arkkikivi ja vieressään Bilbo Reppuli ja sinisenä loistava "piikki".

Viereisessä Gimli ja hänen kirveensä sekä Legolas jousensa kanssa.

Kolmannessa kuvassa Klonkku, Sam ja Frodo. Nappuloiden pohjat on myös maalattu sen mukaan kulkeeko nappula paljain jaloin, niin ihonvärillä tai kengillä, niin ruskealla.

Sitten Merri ja Pippin miekkoinensa.

Ja vielä Aragorn ja Faramir. 

Nappulat on tehty savesta ja olen yrittänyt saada mittasuhteita oikein, esim. hobitit nappulat ovat paljon lyhyempiä, kuin ihmiset ja kääpiöt. Ainoastaan Aragornin miekasta tuli vähän suhteettoman pitkä.


Lopuksi tässä on vielä pelin sormus. Sormus on niin iso, että Frodo mahtuu Bilbon ja Klonkun tapaan seisomaan sen sisällä. Kun sormuksen kääntää ylösalaisin, on siinä ura johon voi asettaa mustan paperin jolloin Frodo on "näkymätön".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti