4. heinäkuuta 2016

Nyt se alkaa!!


Nyt on vihdoin valmistuttu Vaatetusalan artesaaniksi ja se taistelu takana =D
Nyt onkin enää edessä aikuisuus ja koko loppuelämä. Koko kevät on mennyt hirmuisesti touhottaen ja nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että firma on pystyssä!!!
Hankalalta se tuntui, mutta kunhan pääsin omien aikuisuusrimpuilujeni kanssa eteenpäin, sain kuin sainkin asiat järjestettyä ^.^

 Perustin siis ompelimon Kotkansaarelle kirkkokadulle ja teen niin tilaus-, korjaus- että sisustusompelua. Olen saanut tehtyä myös hieman tuotteita myyntiin mukaan lukien Fly- malliston, joka on tehty kierrätyksenä vanhoista stuertin ja lentäjän vaatteista.
Lisäksi myymälästä löytyy pieni käsityö- ja muotikirjasto, jota saa tulla vapaasti lueskelemaan.

Jos tiedätte yksittäisiä musiikin harrastajia, niin ottaisin myös ompelimooni soittoon itse tehtyjä kappaleita pienellä korvauksella tai vastapalveluksella, jotta uusi musiikki pääsisi kuuluviin!

TERVETULOA!! <3 <3 <3




3 kommenttia:

  1. Anonyymi19.8.16

    Tiesitkö, että muusikotkin on samalla lailla tekijöitä kuin ompelijat? Aika outoa pyytää, että heidän pitäisi maksaa sinulle palkkaa heidän työnsä käyttämisestä... Toisinpäinhän sen pitäisi mennä, työtä se on muusikonkin työ ja kaikki luova kontentti on jokaisen omaisuutta ja jos sitä käyttää, olisi tietysti hyvä maksaa tekijälle siitä palkkio :)

    VastaaPoista
  2. Joo tietenkin en kirjoittaessani tajunnut, että tekstin voi ymmärtää noinkin päin! Tarkoitin tottakai, että musiikin harrastaja saa korvuksen siitä että saan soittaa musiikkia! Ja tarkoituksena olisi yrittää houkutella pienelle lisätienistille sellaisia jotka harrastelevat ja keräävät ehkä vasta rohkeutta muusikon uraa varten. Kiitos selvennyksestä =D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi21.8.16

    Okei, loistavaa! =D hihi, virheitä sattuu!

    VastaaPoista