24. elokuuta 2012

"I see you, Do you see me?"

"I see you Do you see me?"

Miten reakoisit, jos avaisit kahvipurkin ja sielä istuisi hiiri nojatuolissa kahvia siemaillen ja kirjaa lasit päässä lueskellen? ;)








Vanha peltipurkki on saanut maalin, liiman ja farkujn&kankaan avulla uuden elämän koriste-esineenä ja hauskana yllätyksenä. Tekstit kahvipurkkiin ja sarjaan sopivaan keksipurkkiin on  kirjoitettu englanniksi ja irlanniksi. Molempien pohjassa on kuva talosta keskellä metsää.







"Hiiri pieni kerran olipa, joka metsässä mökissä pienessä asui. Kovasti tykkäsi mökistään hiiri. Huolta metsästä piti hiiri. Mutta päivänä eräänä kuuli hiiri metsästä äänen kovan ja katsomaan meni. Kone iso kohti tuli, metsän raivas hiiri suri. Joutui tavarat pakkaamaan ja pois muuttamaan. Kulki hiiri pitkän tien ja vajaan vanhaan päätyi. Purkin keksi hiiri ja asuntoveron kiersi. Niinpä hiiri purkkiin muutti vajassa vanhan mökin. Jälkeen sen ei puutarha mökin ole vaille hoidon jäännyt. Onnen hiiri löysi taas ja tuskin mökin asukkaat pahalla katsoi loiston puutarhan tuon. Loppu hiiren onnea ol' ,mutta metsää ollut ei sitä ja betonia kasvoi entinen mätäs."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti