21. heinäkuuta 2014

Korujakooten

 Eilispäivänä väsäilin oikein kunnolla koruja. Toisin kuin viimeksi isompaa korulastia tehdessäni, en käyttänyt tällä kertaa ollenkaan kuumaliimaa. Osa koruista ei nimittäin kestänyt käyttöä kuumaliiman heikkouden takia.








Yläpuolella olevassa kuvassa on pähkinäriipus hopeanvärisellä lukolla ja tekonahkahihnalla.
Pähkinäriipuksen tavoin suurempi osa koruista on myynnissä Ompelukoneliike Nousiaisella, mutta osa koruista ehti mennä jo heti ensikättelyssä.


Vieressä ja yllä oikealla ovat silinteririipukset.  Silinterin lieriin on kiinnitetty ketjuja roikkumaan rockahtavana lisänä.(myynnissä)

 Oikealla vieressä hiuskoriste valkoisilla kukkasilla ja metallitekstillä "forever".  Lisäksi hiuskoristeessa on pitsimäistä kuviota ja sen vaikutelma on siro ja hentoinen.(myynnissä)
 Vasemmalla kullan väriset kiehkurakorvakorut. Korvakorut eivät ole kovin painavat vaikka siltä näyttävätkin ja sopivat juhlaviin hetkiin. ;}
(myynnissä) 

Oikealla huopaiset kukkakorvakorut, joissa pinnassa uurrettua kuviota. (myynnissä)




Huopaisten kukkakorvakorujen vieressä ovat kullanväriset avainkorvakorut. Kaikkiin koruihin on muuten käytetty mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja ja avainkorvakoruihinkin on käytetty vanhoja korunosia. (myyty)
Tosin koukut ovat kaikissa uusia, sillä nykyään haittametalleja valvotaan entistä tarkemmin.
Vasemmalla on rintaneula, johon siihenkin on käytetty vanhan rintaneulan osia, tosin vanhaan verraten ei sitä tunnista samaksi. Pitsikukkaset tuovat pehmeyttä, kun taas vyöstä peräisin oleva seepra kuosi hillittyä villiyttä. (myyty)
 Ja vasemmalla vielä roikkuvia risti korvakoruja. Ristin koko ei pääse vielä Madonnan mittaan, mutta henkii tyyliä.
(myyty)
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä avaimenperä/
laukkukoru tai muu vapaavalintainen käyttötarkoitus. Koru on merellisen raikas ja luonnossa delfiinien väri on vieläkin kirkkaampi.
(myyty)



1 kommentti: