19. elokuuta 2014

Sulka koruja



 Tässä koruerä, jonka innoittajana on ollut pehmeiden ja kovien materiaalien kohtaaminen. Selkeästi toistuvina elementteinä toimivat sulat ja vetoketjun vetimet.

Ensimmäisessä kuvassa on kaulakoru, jossa yhdistyvät sulat ja diskopallo. Heti alapuolella olevat korvakorut kuuluvat samaan sarjaan. Nämä korut voivat olla monikäyttöisinä niin diskossa kuin hempeämmissäkin hetkissä.

 Seuraavana ylärivistä löytyy vetoketjun vetimillä varustettuja kaulakoruja kaksin kappalein. Niissä on myös käytetty metallisulkia ja ensimmäisen korun ketju mahdollistaa vetimien liikuttelun samalla tavoin kuin takinkin vetoketjussa. Ensimmäiset tekstin viereen sijoittuvat vedin korvakorut kuuluvat yhteen näiden kaulakorujen kanssa.

Toisen rivin keskellä on sormus jonka keskellä on sinisiä helmiä. Metallin pinta on hieman rosoinen ja antaa sormukselle hieman rouhean vaikutelman.

Viimeinen pystykuva on unisieppari-avaimenperästä, jota voi käyttää myös laukkukoruna. Keskelle siepparin rinkiä on sinisellä langalla ommeltuna tähtikuvio.
Tässä yläpuolella on rintaneula, joka on tehty uudelleenkäytetystä vetoketjusta ja itse asiassa miltei suurin osa korujen materiaalista on kierrätettyä. Rintaruusukkeen keskellä on vihreitä kivihelmiä luomassa pehmeyttä ja väriä.

Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä korvakorut, jotka ovat ehkä koko koruerän hempein esinepari. Olen ajatellut niiden sopivan hyvin yhteen sormuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti