16. elokuuta 2015

36th WFMT Finland 2015


 










Aiemmassa kirjoituksessa kerroin olevani Tampereella tapahtumassa The World Congress of Master Tailors. Olin osallistunut suomalaisten opiskelijoiden kilpailuun. Mekko oli jo tällöin valmis, mutta perjantaina se pääsi kunnolla oikeuksiinsa. Mekko sopi todella hyvin kauniille mallille ja tuli aamulla vähän shokkina, että pääsisimme itsekin lavalle. Kaikkia jännitti aivan valtavasti ja jossain välissä oli puhetta, että lavalla olisi pitänyt erikseen puhuakin jotain, mutta onneksi näin ei kuitenkaan käynyt.

Sitten kun me suunnittelijat ja mallit seisoimme kaikki lavalla ja voittaja julkistettiin, enkä ollut uskoa korviani. Kävi nimittäin niin, että voitin kilpailun!! Tärisin onnesta ja korkojen päällä pysyminen tuntui entistäkin vaikeammalta.

Kisa oli upea kokemus ja voitto kruunasi kaiken. Kaikkien nuorten työt olivat upeita ja oli kunnia kilpailla heidän kanssaan. Muutenkin kaikki olivat todella mukavia ja kongressi täyttyi hyvästä ilmapiiristä.

 Tässä sivussa tosiaan mekkoni, jota näytöksessä kantoi Laura Vekara. Mekko on tosiaan materiaaliltaan keittovillaa, sen selkä on tuettu puukaarella ja olkaimet ovat silikonia.

Sain otettua yhden kuvan siitä kun vaate oli lavalla, sillä olin siellä itsekin. Kuva on otettu takahuoneen näytön kautta.




Olen kiitollinen kaikille kongressin osallistujille ja järjestäjille, sillä kyseessä oli ainutkertainen ja upea tilaisuus.

Saan todennäköisesti jossain välissä muiden ottamia kuvia siitä kun olin lavalla ja laitan ne Ninnijinni:n facebook sivuille. =}

2 kommenttia: