13. elokuuta 2015

I'm going on an adventure

Paraikaa olen Tampereella, sillä tällä hetkellä Scandic Rosendahl hotellissa on meneillään The World Congress of Master Tailors kongressitapahtuma. Kyseessä on vaatturi- ja vaatetusalan tapahtuma johon on osallistujia 24:stä maasta. Itse olen mukana kilpailijana vaatetusalan opiskelijoille suunnitellussa kisassa. Tehtävänä oli valmistaa kolmen päivän aikana itse suunniteltu asu kongressin näytökseen. Olenkin koko pienen ikäni haaveillut, että vielä joskus itse suunnittelemani asu on oikeassa muotinäytöksessä oikean mallin päällä ja nyt toiveeni vihdoin perjantaina toteutuu enkä voi uskoa sitä todeksi.
 
 Vaatetta valmistaessa olen oppinut paljon ja tehnyt monia asioita ensimmäistä kertaa eläessäni. Ja olenkin erittäin kiitollinen, sillä kyseessä on mahtava tilaisuus ja kokemus. Jo pelkästään suurien ammattilaisten joukossa työskentely on suuri kunnia, enkä ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Mitä enemmän me nuoret saamme oppia kokeneemmilta, sen parempi. Vain silloin taito ja tieto voivat siirtyä ajasta seuraavaan.


Mutta tosiaan, en halunnut vielä näyttää valmistamaani mekkoa ennen huomisen muotinäytöstä, mutta laukun voin näyttää. Laukku kuuluu mekon asusteeksi ja on valmistettu sen tavoin keittovillasta.


Lopputuloksesta tuli mukavan naisellinen kiehkuroineen sekä pitseineen ja Suomen lipun värit tuovat mukaan myös tietyn ryhdikkyyden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti