13. heinäkuuta 2013

Farkkuliivi

 
 
 Tässä farkkuliivi, joka sai uuden ilmeen tuunaamalla. Primarkista ostetulla farkkuliivillä oli hintaa 12puntaa, kun myöhemmin  katselimme farkkuliivejä muissa liikkeissä pompsahti hinta lähemmäs 20-60puntaa. Primark on totaalinen kertakäyttövaatteiden halpa ketju, jossa ostajia riittää. Eriasia mistä materiaalista ja millä työvoimalla ne on tehty. Ei viitsisi ostaa vaatteita, jotka osaisi helposti ommella itsekin.
 
Niin siis, ostin liivin alunpetin tuunattavaksi. Liiviin on käytetty pitsiä, strasseja, paljetteja ja kangasmaalia.
 
Suurin homma oli maalaaminen ja strassien ompelu. Oikeastaan vain strassit, sillä maalaaminen oli aika rentoa. Olen silittänyt kuvan huolellisesti ja se sai juuri äskettäin ensimmäisen käsin pesunsa. Ainakin näytti siltä, ettei maali ollut moksiskaan. Pelkäsin pahinta, sillä maalit ovat uudet Helsingin reissulta löytyneet kankaanpainovärit enkä todellakaan tiedä liivin kankaasta juuri mitään. Kuva näytti kuitenkin olevan jämäkästi paikoillaan =]
 
Paljetteja en ommellut yksi kerrallaan, onneksi ;.; Kyseessä oli valmis paljettinauha ja moni liivin nähnyt onkin arvuutellut mitä liivin selässä lukee. No voin paljastaa, ettei siinä lue mitään... tai mistä sitä tietää ;} ainakin yksin tuttu asia kiehkuroihin piiloutuu.

Kuviossa lohikäärme suojelee valtavaa kultakasaa ja pieni punanuttuinen olento koettaa voittaa sen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti