29. heinäkuuta 2013

Kukkamekko ja meripäivät


 Hyvää mennyttä meripäivää!

Minun olisi pitänyt tehdä tämä päivitys jo meripäivien aikaan, mutta olin aivan puhki mökkeilyn ja meripäivien kiertelyn takia. Kävin meripäivillä kolmena eri päivänä kiertelemässä kavereiden ja isukin kanssa. Ehdoton kohokohta oli kuitenkin Ilpo Kaikkonen (tietenkin vähättelemättä laatuaikaa ja kojuja =} )!!! Olisivat voineet soittaa pitempäänkin kuin kolme varttia ja sain nimmarin ja halikuvan =,} Satuttiin sunnuntaita myös paikalle kun Jannika B lauloi ja kuulosti sekin niin hyvältä, että täytyy levy hankkia ;)



Mekko
Tässä viimeisin tekeleeni ja olen aivan yllättynyt kuinka hyvin se istuu, muokkasin nimittäin kaavoja ilman että tein harjoitustyötä. Istuvuus oli ehkä hieman yllätys kun vedin vetoketjun ensikertaa kiinni. Mekon takana on vetoketju ja alla beige aluskangas. Alaosa on puolikellon mallinen.

Yksityiskohtina ovat mm. helma, jossa päällyskangas nousee toisesta reunasta hieman ylemmäs ja tuo aluskankaan esiin.
Kauluksessa oleva kuvio kultaisista oksista ja pöllöistä.


Hauskaa on myös se, että mekolla on taas hieman tarinaa. Kukkakuosi on hyvin samankaltainen kuin lapsuuden lempimekossani, joka jäi auttamattoman pieneksi. Malli on tosin aika erilainen kuin silloin. =}

Tässä vierellä vielä kuva mekon selkäpuolelta.

NINNIJINNI
Kuten huomata saattaa, kuviin laittamani merkki on saanut hiukan päivitystä. Tämän merkin tekemiseen sain upotettua jo jonkin verran aikaa ja vaivaa, kun taas aiempi merkki oli melko suttaistu häkkyrä. Molemmat merkit löytyvät blogin vasemmasta sivupalkista. =}



 Meripäiväkoju löytöjä
 Tänä  vuonna päätin metsästää sormusta, sillä en omista niitä paljoa, toisin kuin ranne- tai kaulakoruja. Toisin kuitenkin kävi, tai siis sormus löytyi, mutta niin kaikkea muutakin ^.^ Yksityiskohtaista puukuvio kaulakorua olen himoinnut jo jonkin aikaa ja mukaan tarttui myös kaunis rannekoru ja intiaaniriipus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti