26. joulukuuta 2012

Oman tien kulkija

Ja arki jatkuu.

Kuulokkeet katu uskottavaksi

Mitkä ovat katu uskottavat kuulokkeet minun mielestäni?
ISOT ja sellaiset, että huomataan. Kuulokkeilla pitää olla kokoa ja ulkonäkö on tärkeää.

Mitkä ovat katu uskottavat kuulokkeet muodin yleisilmeessä?
Merkki on tärkeä ja söpöt karvakorvakuulokkeet ovat ehkä vähän erikoiset. Koko ei saa olla hillitön ja mitä kalliimpi sen parempi!

No, uskon, että molemmille tyylisuuntauksille on omat uskottunsa ja tukijansa. Minä kuitenkin arvostan enemmän sitä, että kadulla vastaan tulee henkilö, joka on käyttänyt ulkonäköönsä enemmän vaivaa kuin rahaa. Merkkituotteet ovat merkkituotteita, mutta onhan se upeaa omistaa jotain jota kellään muulla ei ole. =)

Kuulokkeiden tuunaus


Kuulokkeissa on käytetty lähinnä normaalia liimaa ja kangas tilkkuja sekä tietenkin saksia. ajattelin aluksi, että olisin tehnyt vain irrotettavat päälliset, mutta ulkonäkö kuitenkin kärsi liikaa ja päätin liimata suoraan kuulokkeen muoviin. Koristukset irtoilevat välillä, mutta takaisin kiinnitys onnistuu muutamassa sekunnissa. Tärkeintä oli kuitenkin, että vältin liiman joutumasta kuulokkeiden pehmusteisiin tai sisäpintoihin. Lopputulos on juuri sellainen kuin halusinkin. =)

Ja mankka samaa sarjaa

Totta kai on saatava mankkakin kuosiin. Heh, kuosiinpa todellakin, eli kangasta taas. ^.^ Ja taas piti olla varovainen, ettei liimaa joutunut nappuloihin eikä kangas tuki mitään. Ja johan ilme koheni omistajalleen mieluisaksi.

Tuunaaminen ja tekeminen kannattaa kun haluaa jotain todellakin uniikkia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti