4. lokakuuta 2012

Paluu 60-luvulle

 Ompelenpa pitkästä aikaa

Siitä onkin kulunut jo kuukausi tai yli kun viimeksi ompelin... eli aivan liian kauan aikaa sitten. Syynä tähän on lähinnä se, että olen puuhaillut kaikenlaista muuta, vaikka malleja olisi kyllä toteutettavana.
Tämä luomus on melko simppeli eikä sitä ollut kovin vaikea tehdä. Ideana on kuuskytluvun yksinkertaisuus ja kankaan jämäkkyys ja väri viestivät myös samaan suuntaan. Reunaan olen ommellut veikeän pitsin, joka sekin viestii ajan henkeä (ehkä kyllä lähemmäs 70-lukua mutta kuitenkin). Mallina asuste on hiukan väljä joten jämäkkä kangas (verhokangas) ei tunnu lainkaan ahdistavalta. Käytän kuitenkin alla aluspaitaa, koska asuste olisi varmaan mallista huolimatta kovan tuntuinen päällä. Pidän paidasta kuitenkin kovasti =D
Viimeaikoina olen ollut kiireinen tehdessäni mallitöitä "Ompelukoneliike Nousiaisille". Aion laittaa niistäkin kuvia suht pian =)
Tämä päällä keräsin TOSIAANKIN paheksuvia
katseita tänään yläasteella, kun en sattunut
mahtumaan massa-muottiin survomallakaan
=DDDD


1 kommentti:

  1. Tää on kyl hirmu upee. Enja on taitava. Tää kieltämättä piristi päivää :) Ja voi käyttää pakkasillakii, jos heittää jonkun neuleen päälle, tai pitkähihaisen aluspaidan alle. Ja jaa, son tehty VERHOISTA! Kekseliästä! :)

    VastaaPoista