14. marraskuuta 2012

Beethovenin pipo


Olen koulun kautta tetissä itse hankkimassani paikassa Ompelukoneliike Nousiaisella ja tänään/eilen saimme mahtavan idean. Idea oli laittaa näyteikkunaan Beethovenin rintakuva myssymalliksi ja vaikea uskoa kuinka pipo puki häntä niin hyvin! =D
Pipon malli on melko simppeli ja se on koottu neljästä palasesta eli koko työn voi tehdä kahdella puikolla. Lankana on käytetty liikkeestä löytyvää ”Karaoke” nimistä lankaa, jota löytyy kolmessa värissä. Koitin rustata palasten ohjetta, jonka liittää tähän, mutta se nyt on melko suttuinen.

Joten jos olisit kiinnostunut pipon väsäämisestä, kommentoi niin voin joko selittää jonkin kohdan tai laittaa jossain tulevassa päivityksessä pätevämmän ohjeen. =) Perusidea on kuitenkin yksinkertainen eli neljä palasta leveydeltään 30silmukkaa ja sitten vain kasaan ompelu ja päättely.=)

Ikkunakuvissa se lintu, joka kyhjöttää Beethovenin olkapäällä on ollut aiemmassa kirjoituksessani ”Virkkaillaan!” samoin kuin kuvassa huonosti näkyvät virkkauskuviot, jotka on ripustettu roikkumaan.
 
(Ompelukoneliike Nousiainen sijaitsee Kotkansaarella)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti