3. marraskuuta 2012

Inspiraatio aamu kuudelata

Siivouksen tuunaus operaatio
Kun siivoat/yrität siivota, iskee se kaikkein suurin inspiraatio. Kun olin pieni vihasin siivoamista, tai ainakin oman huoneen siivoamista, koska se oli tylsää. Nykyään olen oppinut kuinka kivaa se voikaan olla. 

Jos siivoaa leimasimia ja ne sattuvat olemaan tylsässä muovi rasiassa, joka suorastaan huutaa tuunaamista, niin mikäpä ettei =). 
Nopea muovirasian tuunaus vaatii vain hieman Erikeeperiä ja koriste nauhaa/pitsiä sekä ehkä jonkin pienen koristeen. Liimaa nauha/pitsi purkin ympärille rengasmaisesti ja leikkaa ylimääräinen pätkä pois. Ota ylimääräinen pätkä ja tee siitä jonkin lainen rusetti. Liimaa rusetti purkissa olevalle pitsille, sopivaan kohtaan ja kiinnitä satunnainen koriste rusetin keskelle. Näin saat kauniin rasian ja ikuisuuden kestävän siivousoperaation.

Mitäs muuta voisi siivotessa hieman ehostaa? No, minulla on tapana aloittaa siivoaminen aina huoneen yhdestä nurkasta ja tällä kertaa ompelukoneeni sattuu olemaa juuri siinä nurkassa... onpa sillä tylsä suojus!
Ei sitten muuta kuin koristenauhaa esiin ^.^ 
Tyhjät ja valkoiset pinnat saavat aina hieman eloa värikkäillä kokonaisuuksilla. Sinullakin saattaa olla lomamatkalta ostettuja aivan ihania postikortteja, jotka oli aivan pakko saada, mutta joille ei ole sopivaa paikkaa. No tässä sellainen paikka olisi! Liimaa kortti tuunattavalle taustalle. Käytä runsaasti liimaa, etenkin jos tausta on kupera ja kortti tarpeeksi paksu kestääksensä tämän. Lisäksi tuunaukseen on myös mukava käyttää sarjakuvia, jotka esim. olivat niin ihania, että oli ihan pakko leikata irti sanomalehdestä. Lisäksi voit käyttää muitakin kivoja juttuja joita löydät siivouksen yhteydessä. Ja jälleen on siivous operaatio venynyt kaksikymmentä minuuttia pidemmäksi. =D

Ja mitä vielä puuttuu... no loppu huipentuma!! Täytyyhän se kangaskaappikin siivota =DDD. Ja kun lattialla lojuu kasa kankaita, on siivous venynyt jo niin pitkäksi, että on aika käydä nukkumaan. Yön aikana päivän tapahtumat alkavat muhia päässä ja lopputulos on se, että herää keskellä yötä säätämään herätyskellon hälytytystä tunnin aikaisemmaksi=). Ja 6.00 on päässä jo selkeä malli, kangas ja ohje, jopa ikivanhan "suuri käsityölehti" numeron kansi ja muokattava kaava ovat kirkkaana takaraivossa. Ja siitä se lähtee! Aamulla kaavoitus, leikkaus ja neulaus sekä saman päivän iltana ompelu ja koristelu. Ja siinä välissä olevan seitsemän tuntisen koulupäivän aikana sormet syyhyten vain odottaa sitä hetkeä, että pääsee jatkamaan luomuksen työstämistä. Ja sitten kun katsoo lopputulosta klo1.58 seuraavana aamuna, on loputtoman iloinen ja tyytyväinen lopputuloksesta. Ja aamulla (klo11.30) on edelleen tyytyväinen uurastuksen tulokseen=)
Paita on silkkistä kangasta ja sen selkä kuviossa on susi sekä alla teksti NINNIJINNI. Voi käyttää juhlana tai arkena. Kangas on hieman juhlavan oloinen, mutta malli ja selkäkuvio luovat sisäsiistin mutta katu uskottavan kokonaisuuden.













Viereisessä kuvassa oleva laukku on myös itse tekemäni, mutta toteutettu jo kauan ennen paitaa. Huomasin kuitenkin, että se sopii pitaan kuin nenä päähän.

(ja koska ommellessa tulo hieman sotkua, voidaan todeta, että sisustuksellisesti on huoneessa tapahtunut paljon, mutta siivokusellinen tulos on plus miinus nolla =,D   )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti